27 september 2020 – Oogst is prima

Rechts
Links

Het is eind september, begin oktober. De oogst is prima. We halen andijvie, prei, spruitjes, bietjes, bloemkool, pepers, paprika en niet te vergeten frambozen van de tuin. Ook zijn de verschillende kruiden beschikbaar zoals dille, bieslook en basilicum. Kortom wie een keer wil komen eten, moet zich maar melden.

Je ziet op de foto’s links en rechts in vergelijking tot twee weken geleden, dat het weer helemaal groen is. Dat zijn groenbemesters die we in het voorjaar eronder gaan spitten. Je ziet ook op midden rechts de boerenkool komen. Je moet wel goed kijken. Aan het einde rechts staat haver. Die is uitgebloeid en laten we gaan. Ben benieuwd of we volgend jaar overal haver hebben. Aan de linkerkant zie je mais. Eén kolf hebben we geoogst. De andere kolven laten we nog even zitten.

5 oktober 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *