Another day another road

Een nieuwe dag. We gaan naar beneden onder langs die gigantisch muur. Aan het eind ervan is een stuk uitgehakt. Nee, weggeblazen met dynamiet. Dat kun je zien omdat er nog geboorde gaten te zien zijn waar precies een staaf dynamiet in past. Nu ben je echt uit het dal van Manang.
Even verderop is een fruitteler. Hij verbouwt grootschalig appels. Je vraagt je af hoe dat kan. Een nachtvorst in het voorjaar en de bloesem, lees oogst, is vergaan. Nu hangen er volop appels te wachten op de oogst.

we lopen door. Soms denk je dat je tussen de dennenbomen op de Veluwe loopt, maar dan ineens laat de Annapurna 2 zich weer zien. Aan de einder zien we Lamjung Himal. We lunchen bij een hotel waar we eerder sliepen. Half twaalf, Nederland ontwaakt nu zo ongeveer. Ze zijn daar weer eens stukken op het ministerie van justitie kwijt. Nu geen bonnetje, maar een gespreksverslag.

Another day, another road.

Hier de route van vandaag.